Muziek

Muzieklessen

Wij bieden vorming aan op piano / akkordeon / gitaar / drums / zang en saxofoon, groepjes of privé. Het doceren van muziek is een uitdaging als de docent zich inleeft in niveau en wensen van de leerling. Daarin zit een belangrijke schakel, als de leerling gemotiveerd is helpt dat mee in het te bereiken doel. We maken graag in overleg een verwachting / stappenplan. Instrumenten.

 

Uit de praktijk van het Muziekhuis is een groep gebruikte instrumenten overgebleven. Gitaren, drumstellen, accordeons, keyboards, blaasinstrumenten en accessoires zijn onderhouden door medewerkers v dagbesteding PodAa en worden te koop danwel te huur aangeboden.

Als muzikant speel je graag voor mensen. Op onze locatie ( prachtig buitentheater, overkapping in het groen, of binnen in de serre ) kunnen we de muziek spelen die u mooi vindt. Een prachtige plek voor een unieke gelegenheid.

We kunnen ook naar u toe komen, tot de voordeur met onze Muzzbuzz. Het is een soort van rijdend theater, zeer opvallend uitgedost met een groot afdak/ luifel wat in een handomdraai een super eyecatcher maakt.

Het gebeurt onderweg; op de hoek van de straat, in het parkje, een fantastische ondersteuning voor een evenement!

Opluisteren festiviteiten

Scroll naar boven