Biezonder Orkest

In de praktijk van het Muziekhuis hebben bijzondere mensen met hun bijzondere vragen een speciale, warme plaats gekregen. Samen spelen, leren om in een groep om te gaan met een instrument en met rollen, is het doel van deze band voor muzikanten met en zonder beperking. Een eigen lied repertoire, maandagavond of vrijdagmiddag repetitie mogelijkheden gedurende het hele jaar actief in de muziek. Optredens krijgen een werelds enthousiast karakter met deze superband.

Workshop

Muziek is zeer veelzijdig, breed inzetbaar. Het is een fantastisch middel om in te zetten in een groepsgebeuren. Of het nou een familie, vriendengroep of een bedrijf is we hebben diverse formats om een leuke, uitnodigende en vooral inspirerende bijeenkomst te organiseren.

Dus eigenlijk ja, ook hier kun je door middel van muziek veel leren. En je hoeft niet eens te spelen , luisteren, praten en ervaren past ook in de muziekbeleving. Voor groepen t/m 100 personen hebben we faciliteiten om een onvergetelijke en leerzame ervaring op te pakken.

Vergaderen, ontmoeten
Het Muziekhuis ligt in het buitengebied van Breda bij het dorpje Effen. Op ons eigen terrein hebben we een prachtige ruimte om te vergaderen. In het groen, prikkel arm en ver weg van alle drukte staat ‘de Zomerkamer’ waar je heerlijk tot rust komt. De medewerkers van onze  dagbesteding verzorgen uw innerlijke mens. Vrij parkeren, wandelen in de natuur, mogelijk een ezelwandeltocht.

Als muzikant speel je graag voor mensen. Op onze locatie (prachtig buitentheater, overkapping in het groen, of binnen in de serre ) kunnen we de muziek spelen die u mooi vindt. Een prachtige plek voor een unieke gelegenheid. We kunnen ook naar u toe komen, tot de voordeur met onze Muzzbuzz.

Het is een soort van rijdend theater, zeer opvallend uitgedost met een groot afdak/ luifel wat in een handomdraai een super eyecatcher maakt. Het gebeurt onderweg; op de hoek van de straat, in het parkje, een fantastische ondersteuning voor een evenement!

Opluisteren festiviteiten

Scroll naar boven