Lessen Speciaal

20 jaar werkervaring, muziek, en 'n grote affiniteit met deze mensen hebben geleid tot Maatjes van Muziek. 

Het is voor mensen met een beperking, of diegenen die extra aandacht nodig hebben. We zijn maatjes en gaan muziek maken, beleven op de manier dat het jou het best past.

De methode wordt specifiek op de gebruiker toegespitst, z'n eigenschappen bepalen methode, de lijn met liedjes en vaardigheden. Op deze manier is er een communicatievorm ontstaan die het dagelijks leven in beeld brengt en de deelnemer stimuleert in activiteiten.

Samenspelen, luisteren, ervaringen uitwisselen, methodische elementen maken, beleving zijn de sleutelwoorden die hebben geleid tot deze muziekvorm.
Je kunt privéles volgen of in ’n club of bandje zitten waar je het hele seizoen op vaste tijd en plaats wekelijks de bijeenkomsten volgt.
 

Momenteel zijn er de volgende groepen:

  • The Real Blue Band.
  • De Framboterhammenband, de rockgroep.
  • Kamerkoor Koffiedrap, sfeer en muziek beleving.
  • De Hoogste Noot, zanggroep.
  • One2Beat, ritme groep.
 

The Real Blue Band treedt regelmatig in den lande op. Samen met de andere groepen speelden  ze in juni 2010 een concertavond  in theater Chassée. Met een geheel eigen liedrepertoire en een interactief programma met publiek was dit een avond met een gouden lijstje. (zie de foto's op fotoboek)
 Er zijn veel ervaringen om te vertellen over de doelgroepen en de mogelijkheden. We kunnen het best volstaan met 'er zijn eigenlijk geen onmogelijkheden, we denken altijd in het mogelijk creëeren  van voorwaarden voor bezoekers'.

 
 
Home
Online Instrumenten
Het Muziekhuis
 
 
 
Tweets van @Hetmuziekhuis
 
 

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen