Instrumentaal/Vocaal

Algemeen:

Bij Het Muziekhuis zijn lessen te volgen op allerlei verschillende instrumenten op diverse locaties. Bij ons enthousiaste docententeam staat een ding centraal. Het motiveren van onze leerlingen. Of je nu zingt, saxofoon speelt, of drumt, de lol in het muziekmaken staat voorop. Door middel van verschillende muzikale optredens door het jaar, het examenplan, populaire muziek en voldoende uitdaging in het oefenen willen wij onze leerlingen motiveren. Hieronder ziet u de mogelijkheden per instrument.
 

Gitaar - Basgitaar:

Deze lessen worden gegeven door Bas van Rijckevorsel.
In de lessen wordt zowel gebruikt gemaakt van methodes als van eigen lesmateriaal. Het zijn muzieklessen op maat die aansluiten bij de belevingswereld van de leerling. Van moderne popmuziek tot de echte rockklassiekers, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
 

Zang:

De zanglessen worden gegeven door Bas van Rijckevorsel. Zowel op de locatie in Rijsbergen als in Prinsenbeek. Beschikbaarheid in dagen is wel afhankelijk van de locatie die u wenst. De zanglessen worden gegeven aan jong en oud ongeacht niveau. Bij de jongere leerling (basisschoolleeftijd) ligt de nadruk meer op ontspannen zingen waarbij de oudere leerling (vanaf puberleeftijd) naast het ontspannen zingen ook technische vaardigheden leert.
 

Piano / Keyboard:

De pianoles worden gegeven in Prinsenbeek door docent Bas van Rijckevorsel.
Er wordt geen gebruik gemaakt van een methode maar de docent zorgt voor voldoende materiaal. Stapsgewijs wordt het steeds een beetje moeilijker. Bij keyboard is er extra aandacht voor de mogelijkheden om te spelen met ritmes en verschillende geluiden. Natuurlijk is het mogelijk om diverse stijlen te leren spelen.
 

Drums:

Bas van Rijckevorsel is de drumdocent. Bij de drumlessen wordt veel aangeleerd door mee te drummen met bestaande liedjes. Naast verschillende oefeningen wordt ook gebruikt gemaakt van een boek om de nodige vaardigheden te leren. Bas is een zeer enthousiaste, jonge docent die recentelijk aan het conservatorium in Rotterdam is afgestudeerd, hij werkt als een motivator voor de leerlingen.
 
 
Home
Online Instrumenten
Het Muziekhuis
 
 
 
Tweets van @Hetmuziekhuis
 
 

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen